Üniversitemiz Yapı İşleri Daire Başkanlığı Tarafından Çevre ve Sıfır Atık Bilgiseli Düzenlendi
25 Ağustos 2023 | 15:16

23 Ağustos 2023 |  15:39

Üniversitemiz Yapı İşleri Daire Başkanlığı tarafından Çevre ve Sıfır Atık Bilgiseli düzenlendi. Üniversitemiz personelinin katıldığı etkinlikte sıfır atık konusunda bilgi verildi. Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını Yapı İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Hacı Doğan yaptı. Öğr. Gör. Hacı Doğan, sıfır atık konusunda Üniversitemizde çalışmalar yapıldığını ve bu konuda personelin bilinçlendirilmesini amaçladıklarını ifade etti. Atık yönetimi konusuna büyük önem verdiklerini anlatan Öğr. Gör. Hacı Doğan, bu konuda yapılan çalışmalara değindi ve personelin bilinçli olmasını istedi.

Öğr. Gör. Hacı Doğan’ın konuşmasının ardından Çevre Yüksek Mühendisi Ali Güner’in sunumuna geçildi. Küresel ısınma, çevre kirliliği gibi konulara değinen Ali Güner, atık yönetimi konusunda personeli bilgilendirirken, atık yönetiminin nasıl yapılacağını anlattı.

-1-1-1